Redi Pellet

Pellet

Ardit Group ofron pellet te kualitetit te larte, te prodhuar 100% nga druri natyral.

Karakteristikat e pelletit:

Pesha :≈ 630-680 kg/m3
Densiteti (presimi) ≈ 1,1-1,4 t/m3
Gjatesia ≈ nga 6 mm deri 30 mm
Trashesia: ≈ 6mm +- 0.5 mm
Permbajtja e ujit max 6-8 %
Fuqia energjetike ≈ 4,7 – 5,35 kwh/kg
Mbejta e hirit: max. 0.7-1.45 %

Ofrojme Pelet me shumice dhe pakice te paketuar me standard te thaseve prej 15kg.