Ardit Palet

img

Paleta

Paleta te prodhuara nga druri i Plepit dhe te trajtuara termatikisht, me forma dhe madhesi te ndryshme ne disa tipe:

  • Paletat me tra mbeshtetes
  • Bllok paleta
  • Paleta rreshqitese
  • Paleta sipas kerkese se klientit
img
41165908_706616469682136_7031698380879298560_n
Furra e trajtimit termik4